Mart 04, 2019

YİNE...YENİ...YENİDEN

3 YIL SONRA...

Bir iki hafta daha dayansam tam 3 yıl olacakmış bloğa yazı yazmayalı... Geri dönüşüm için ablam Sercan Senay'a teşekkürler. O bloğuna yeniden yazmaya başlayınca küçük kız kardeş olarak onun yaptığını yapmaktan başka şansım var mıydı sizce? ( kesinlikle kıskançlıkla alakası yok tabi ki de) Bu arada örgü örmekle ilgileniyorsanız mutlaka stitchland.blogspot.com u takip edin derim. 

3 yılda neler değişti muhabbetine girmek istemiyorum çünkü oğlumun son derece sağlıklı, yakışıklı 1.75'lik bir delikanlıya dönüşmesi (şükür) ve Osmanlıspor'a transfer olması dışında kayda değer bir şey olmadı. Aaaa haksızlık etmeyeyim kendime!!! Daha sizinle fotoğraflarını paylaşmak kısmet bile olmadan o güzelim hayalimiz elimizde patladı ve dükkan maceramız sona erdi. Ama bize iki değerli dost kazandırarak. Bu arada giden kilolara yeniden kavuşuldu... Nur topu gibi de bir hipertansiyon sorunumuz peydah oldu... Kısacası çocuklar büyüdü bizler yaşlandık! 

İlk değişikliği bloğun isminde yaptım. herşeyyasam olan ismimiz acemiyazarinnotdefteri ne dönüştü. İsim konusunda Susie Morgenstern ve Theresa Bronn tarafından yazılan ve Akılçelen Kitaplar'ca Tarkan Tufan'ın çevirisiyle benim gibi yazmayı seven ama bu konuda kendinden bile çekinen acemilere cesaret vermek için yayımlanan aynı isimli kitaptan esinlendim. ( hırsızlık olmaz değil mi bu?)

Blok genel hatları ile aynı şekilde devam edecek. Sadece Güncel etiketi altındaki  yazılara adı geçen kitaptaki egzersizlerle devam etmeyi istemem dışında temel bir değişiklik olmayacak. Belki bir de Jane Austen etiketi eklerim. Bu günlerde kitaplarına ve kitaplardan uyarlanan filmlere aşırı bir düşkünlüğüm var çünkü. Hatta şu anda D&R dan verdiğim kitap siparişinin teslimi için heyecanla kargoyu bekliyorum. Böylelikle biri dışında ( Northanger Manastırı ) hepsi tamamlanmış olacak. 

İlk yazının heyecanını bu kadar tutup yarın yeniden buluşmak üzere diyelim mi? Bu sefer daha istikrarlı bir şekilde birlikte olmak dileğiyle... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder